GER - HUN
2024.09.07

Még 48 nap
☰ TARTALOM

Mi a Magyarvalogatott.hu?

A Magyarvalogatott.hu projekt 2007-ben indult, a mérkőzések és a válogatott történetének feldolgozása azóta folyamatos. A most látható adatbázis rengeteg apró mozaikdarabkából állt össze, és a munka java része még mindig hátravan.

Végh András – Magyarvalogatott.hu

Szia!

Végh András vagyok, szabadúszó szövegíró, grafikus és webprogramozó. Életem legnagyobb és leghosszabb projektjét látod itt éppen.pironkodó arc

Teljes felvételekből, videoösszefoglalókból, újságcikkekből és internetes adatbázisokból dolgozom, és így építgetem pixelről pixelre, nap mint nap a Magyarvalogatott.hu oldalát, hogy az minél teljesebb, pontosabb és részletesebb legyen.

Az a célom, hogy méltó emléket állítsak a magyar válogatott sikerekben gazdag történelmének, és szakemberek számára is hiteles, megbízható, jól kereshető adatbázist hozzak létre.

Egyrészt a mérkőzések jegyzőkönyvezése, másrészt a magyar válogatott illetve az ellenfelei mezének elkészítése nagyon időigényes, és ugyanez a helyzet az újságarchívumokban való kutatással. Minden, az oldalon látható információ 100%-osan megbízható forrásból származik (mint amilyen egy videofelvétel), vagy pedig hiteles dokumentumokban bukkantam rá – azaz többszörösen ellenőrzött.

Ahogyan azt sejtheted, ez egy rendkívül összetett és aprólékos folyamat, emiatt sok időt és egyéb erőforrást vesz igénybe. Mivel szabadúszóként keresem a kenyeremet, csak akkor érek rá fejleszteni a Magyarvalogatott.hu-t, amikor azt a „hivatalos” elfoglaltságaim engedik.

Ha szeretnél hozzájárulni a magyar válogatott történelméről szóló adatbázis fejlődéséhez, akkor…

Így támogathatod a projektet

Minél több támogatást kapunk, annál több plusz időt fordíthathatok én is erre a projektre. Ha szeretnéd felgyorsítani a magyar válogatott történelmének feldolgozását, azt kisebb vagy nagyobb adományokkal megteheted.

Az egyik módja ennek a Vegyél egy ebédet!. Ez egy virtuális ebéd persze, a Stripe által biztosított, titkos banki csatornán keresztül szervírozva. Ezzel is a Magyarvalogatott.hu adatbázisát eteted.nyámi arc

Emellett egy általad választott mértékű adománnyal is segítheted a munkámat. Ehhez mindössze kattints arra a gombra, és írd be azt az összeget, amire gondolsz.

Maradjunk kapcsolatban!

Mindenképpen javaslom, hogy iratkozz fel a Magyarvalogatott.hu hírlevelére, mert minden héten jelentkezem egy-egy kiemelt nagy mérkőzéssel, érdekes sztorival, játékosportréval valamint heti aktualitásokkal.

A hírlevelekből a válogatottunk dicsőséges történelmét ismered meg még jobban, nem maradsz le a jelenleg zajló eseményekről sem, emellett rendszeresen hírt adok arról is, mi fejlődött a weboldalunkon, milyen újdonságokkal bővült a Magyarvalogatott.hu.

Te is támogatnád a projektet?

A Magyarvalogatott.hu adatbázisa csak úgy tud szép nagyra nőni, ha folyamatosan enni kap. Ebben te is segíthetsz neki ezzel a mikroadománnyal.

Itt pedig egy általad választott összeggel segíthetsz még nagyobbra építeni a Magyarvalogatott.hu weboldalt.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy adományoddal a Magyarvalogatott.hu nemhivatalos történeti oldalt támogatod, nem magát a labdarúgó-válogatottat vagy a Magyar Labdarúgó Szövetséget.

cookie-beállítások