GER - HUN
2024.09.07

Még 48 nap
☰ TARTALOM
 

Célt ért a kiállás: Marco Rossi marad!

2024. július 3.  |  Végh András

 

 

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke hivatalosan bejelentette, hogy posztján marad a magyar válogatott szövetségi kapitánya. Szurkolók petíciót és szimpátiatüntetést is szerveztek a Mister maradásáért.

Néhány napja petíciót indítottunk Marco Rossi maradásáért, Farkas Peti pedig szurkolói demonstrációt hirdetett meg péntekre, amelyben a szövetségi kapitány mellett állnak ki a szurkolók.

Csányi Sándor ma hivatalosan bejelentette, hogy a szeptemberi Nemzetek Ligáját, és a jövő tavaszi vb-selejtezőket is Marco Rossival kezdi meg a csapat.

A történtekről természetesen az érintett is megszólalt:

Németországban megtörtént az Eb lezárása, amelyre a továbbjutásról való lecsúszás miatt érzett csalódottságunk ugyan rányomta a bélyegét, de semmi drámai nem történt és nem is volt kétséges, hogy a munkát folytatjuk! Számtalan nagyszerű eredményben volt részünk együtt, így nem is kérdés, hogy újabbak elérése a célunk – ahogy a szlogenünk is mondja: csak együtt

fogalmazott a szakember az MLSZ.hu portálnak.

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a szurkolók – szinte egyöntetű – kiállása elérte a célját, és nagy valószínűséggel szerepet játszott Marco Rossi döntésében is.

Mindenkinek köszönjük, aki aláírta a petíciót, vagy más módon támogatta nyilvánosan a kapitányunk maradását!

Kapcsolódó személyek

cookie-beállítások