GER - HUN
2024.09.07

Még 48 nap
☰ TARTALOM
 

Marco Rossi maradjon szövetségi kapitány! - petició

2024. június 28.  |  Végh András

 

 

Marco Rossi állítólag elbizonytalanodott a folytatást illetően. Hallassuk a hangunkat mi is, akik nem ócsárolják Marco Rossi tevékenységét, hanem azt szeretnénk, hogy a válogatott élén maradjon!

Petíció aláírása itt!
Ha pedig technikai gondod akadt a petíció kitöltése során, kattints ide!

A Nemzeti Sport értesülése szerint Rossi úgy búcsúzott el a válogatottól, hogy nem biztos, hogy szeptemberben közösen folytatják.szomorú arc

MOST van ideje a tettek mezejére lépni!

Hallassuk a hangunkat mi is, akik nem ócsárolják Marco Rossi tevékenységét, hanem azt szeretnénk, hogy a válogatott élén maradjon!

Ezen az Eb-n nem sikerült borítani a papírformát, de hat év remek munkája ne menjen a kukába miatta.

Ha szeretnéd, hogy Rossi folytassa, amit megkezdett, írd alá a petíciót:

Kattints az alábbi linkre, és add meg azt az egy-két adatot, amit kér az oldal:

Marco Rossi maradjon magyar szövetségi kapitány! – PETÍCIÓ ALÁÍRÁSA

Megteheted névtelenül is, és leírhatod a véleményedet Marco Rossi munkájáról, mint ahogy már sokan megtették.

Oszd is meg kérlek, minél több, focikedvelő ismerősöddel, mert így rengeteget segítesz abban, hogy minél több aláírás gyűljön össze!

HIDD EL, van jelentősége, ha sokan és egyhangulag kiállunk Rossi kapitánysága mellett!pironkodó arc

dühös arcELÉG volt azokból, akik epét hánynak, mert két, nála erősebb csapattal szemben alulmaradt a magyar válogatott. Ha hagyjuk, hogy elüldözzék Rossit, kezdődik újra a hónapokig tartó csapatépítés időszaka, amikor „már formálódik a csapat”, meg „látunk biztató jeleket” – eredmény viszont nincs, a vb-től meg a Nemzetek Ligája A-divíziójától pedig nagy eséllyel búcsúzhatunk…

Szóval ha szerinted is folytassa a Mister, akkor

  • Írd alá a petíciót itt
  • és oszd meg minél több helyen, hogy rengeteg aláírás gyűljön össze, és egyértelmű legyen Marco Rossi számára is: Mi, a magyar válogatott hűséges szurkolói azt szeretnénk, hogy maradjon!

Ha technikai problémába ütköztél a petíció kitöltése során

A petíciós oldal kissé sajátosan van felépítve, és a visszajelzések alapján a következő fennakadások / félreértések fordulhatnak elő:

  • Nem fogadja el az irányítószámot: Ebbe a mezőbe az irányítószám mellett a település nevét is be kell írni (pl. 7400 Kaposvár). A hibaüzenet csak annyit ír ki, hogy nem jó formátumú az irányítószám.
  • Vissza kell igazolni az e-mail címet a sikeres aláíráshoz. Tehát menj be a leveleződbe, és kattints a megerősítő linkre, amit az Openpetition.eu küldött neked.
  • A petíció kitöltése után látható adománygyűjtés a saját oldalukról szól – nem Rossi és nem a Magyarvalogatott.hu javára történik, és semmiképpen nem kötelező a petíció aláírásához.

Itt írhatod alá a petíciót!

Kapcsolódó személyek

cookie-beállítások