GER - HUN
2024.09.07

Még 48 nap
☰ TARTALOM
 

Makkelienek megköszönte az UEFA - mi kevésbé

2024. június 28.  |  Végh András

 

 

Hazaküldték a bírót, aki nem fújta le Orbán ellökését a német-magyar Eb-mérkőzésen, amiből gólt kaptunk. A horvátok hivatalos panaszt is tettek ellene.

A civilben holland rendőr véleményünk szerint több alkalommal is hibás ítéletet hozott a Németország-Magyarország Európa-bajnoki csoportmeccsen, minden esetben a magyar válogatott kárára.

A legsúlyosabb tévedése egyértelműen az első német gól előtt történt, amikor Gündoğan öklelő mozdulatánál néma maradt a sípja, a hazaiak csapatkapitánya pedig így elvehette a labdát a fellökött Orbántól, majd gólpasszt adhatott Musialának.

Marco Rossi külön foglalkozott vele a sajtótájékoztatón, a „mérkőzés leggyengébb teljesítményének” nevezve Makkelie ténykedését.

Kiakadtak rá a horvátok is

A mieinken kívül a horvát válogatott stábja sem hagyta szó nélkül a holland játékvezető furcsa ítéleteit. Nekik elsősorban az Olaszország elleni találkozójuk nyolc perces hosszabbítása fájt, amit túlzónak tartottak, és nem mellesleg a vesztüket okozta, mivel Mattia Zaccagni a 98. percben szerezte az egyenlítő gólt, ami Horvátország kiesését jelentette.

Kapcsolódó mérkőzések

cookie-beállítások